Στέλιος Π. Βουγιουκλίδης

Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου

Σε ένα σεμινάριο που είχα παρακολουθήσει πριν από πολλά χρόνια (όχι με εισηγητή τον Νίκο), είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν τρείς κατηγορίες ανθρώπων : α) Οι άνθρωποι που κάνουν τα πράγματα να γίνονται, β) αυτοί που παρακολουθούν τα πράγματα να συμβαίνουν γύρω τους  και γ) τα θύματα (αυτοί που μεμψιμοιρούν και δεν κάνουν τίποτα).

Οι άνθρωποί που κάνουν τα πράγματα να γίνονται είναι το 5%, είναι οι καθοδηγητές, με ανήσυχο πνεύμα, σε συνεχή εγρήγορση, θετική αύρα, θετικό τρόπο σκέψης. Είναι αυτοί που κάνουν τους άλλους κάθε στιγμή να νιώθουν καλά μαζί τους.

Αυτό είναι ταλέντο και το έχουν μόνο οι καλύτεροι πωλητές στον κόσμο.   

Αυτός είναι ο Νίκος, ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων <<που κάνουν τα πράγματα να γίνονται>>. Διαθέτει επικοινωνιακό χάρισμα και μεταδοτικότητα τέτοια που καθηλώνει τους συμμετέχοντες σε οποιοδήποτε σεμινάριο. Έχει το ταλέντο να κάνει τους γύρω του να νιώθουν καλά μαζί του από την πρώτη στιγμή, είναι ο καθοδηγητής με τον θετικό τρόπο σκέψης.

Σε ένα συνέδριο που επίσης είχα παρακολουθήσει πριν από χρόνια, ο κος Ευμορφίδης Παύλος (ιδιοκτήτης της COCOMAT), σε ερώτηση που είχε δεχθεί ‘’ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας’’  ‘’τι πρέπει να κάνει κάποιος για να πετύχει’’ , είχε δώσει την εξής απλή απάντηση η οποία και πάγωσε το ακροατήριο ΄΄ να είσαι καλό παιδί’’ , ‘‘να είσαι καλός άνθρωπος’’ .

Αυτός είναι ο Νίκος, ο οποίος είναι ευθύς, ειλικρινής, με αρχές, ήθος και επαγγελματισμό που δεν τα διαπραγματεύεται για κανέναν λόγο.  

Σημείωση: To αρνητικό που έχω να του προσάψω και εγώ είναι η ομάδα του. Αλλά νομίζω ότι οι καλύτεροι του φίλοι είναι Ολυμπιακοί.

Στέλιος Π. Βουγιουκλίδης

Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου

ERGO Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Ζημιών

Info

Category:

εργο