6 λόγοι για τους οποίους οι πωλήσεις είναι (ακόμα) η καλύτερη δουλειά στον κόσμο

6 λόγοι για τους οποίους οι πωλήσεις είναι (ακόμα) η καλύτερη δουλειά στον κόσμο:

Οι πωλητές τα τελευταία χρόνια έχουν βιώσει κάτι σαν ανάσταση.

Αυτό που κάποτε θεωρούνταν εργασία που κανείς δεν ήθελε, αντ’ αυτού, μετατράπηκε σε περιζήτητο ρόλο για όποιον ήθελε παραπάνω χρήματα από ένα βασικό μισθό.

Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με την άνοδο των πωλήσεων παγκοσμίωςκαι τις ευκαιρίες που ήρθαν μαζί. 

Εδώ είναι οι έξι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους οι πωλήσεις είναι (ακόμα) η καλύτερη δουλειά στον κόσμο:

1. Δεν χρειάζεστε πτυχίο για προχωρημένους

Οι πωλήσεις είναι ένα από τα μοναδικά επαγγέλματα (εκτός από την επιχειρηματικότητα) όπου μπορείς να φτάσεις στα μεγάλα επίπεδα χωρίς να πάρεις προχωρημένο πτυχίο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν πήγαν καν πανεπιστήμιο και βγάζουν αρκετά χρήματα ως πωλητές.

Οι ευκαιρίες που έχουν προσφέρει οι πωλήσεις στα εκατομμύρια των ανθρώπων που έχουν επιλέξει να το κάνουν επάγγελμά τους είναι αμέτρητες και υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες που υποστηρίζονται μέσω των ευκαιριών που παρέχουν οι πωλήσεις. Για πολλούς ανθρώπους, ήταν μια απόφαση καριέρας που άλλαξε τη ζωή.

2. Δεν υπάρχουν δύο μέρες ίδιες

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μια βαρετή καριέρα. Η μονοτονία μιας δουλειάς μπορεί να είναι εξαιρετικά απογοητευτική και μπορεί να σας κάνει να εύχεστε να μην χρειαστεί να ασχολείστε ξανά και ξανά με τα ίδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πωλήσεις μπορεί να είναι ανάσα φρεσκάδας: η δουλειά είναι τόσο δυναμική που είναι απίθανο 2 μέρες να είναι ίδιες. Θα μιλάτε συνεχώς με διαφορετικούς ανθρώπους, θα αντιμετωπίζετε διαφορετικές καταστάσεις και (καλώς ή κακώς) θα είστε πάντα alert. Οι πωλήσεις μπορεί να είναι πολλά πράγματα, αλλά η βαρεμάρα δεν είναι ένα από αυτά.

3. Υπάρχει περισσότερη υποστήριξη από ποτέ

Αυτές τις μέρες, η υποστήριξη που παρέχεται στους πωλητές είναι τεράστια. Και αυτό ισχύει τόσο για την ανθρώπινη υποστήριξη όσο και για την τεχνολογία.

Από την ανθρώπινη πλευρά, έχουμε πλέον ομάδες ενεργοποίησης και μηχανικούς πωλήσεων, οι οποίοι όλοι επικεντρώνονται στο να βοηθήσουν τους αντιπροσώπους πωλήσεων να προχωρήσουν την μπάλα προς τα εμπρός. Από την πλευρά της τεχνολογίας, πολλά χρήματα έχουν πέσει σε τεχνολογία αιχμής πωλήσεων, αναζητώντας τρόπους να κάνουν τις εμπειρίες των αντιπροσώπων πωλήσεων όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές και διασφαλίζοντας ότι οι εκπρόσωποι πωλήσεων μπορούν να επικεντρωθούν αυτό που πραγματικά έχει σημασία: η πώληση.

4. Οι μισθοί μπορεί να είναι μεγάλοι

Ας είμαστε ειλικρινείς, πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν σε πωλήσεις επειδή θέλουν να βγάλουν πολλά χρήματα, και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό σε αυτό. Αφήνοντας στην άκρη όλα τα άλλα, οι πωλήσεις εξακολουθούν να είναι ο καλύτερος ρόλος για τη μεγιστοποίηση του εισοδήματός σας, και για έναν ικανό πωλητή, το πάνω όριο είναι συνήθως μεγάλο.

5. Η αγορά εργασίας για τις πωλήσεις είναι καταπληκτική

Εάν ο αριθμός των μεγάλων ευκαιριών είναι οποιοσδήποτε δείκτης, οι πωλήσεις βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα όσον αφορά τα επαγγέλματα.

Οι εταιρείες δεν μπορούν να προσλάβουν αρκετούς ταλαντούχους αντιπροσώπους πωλήσεων, κάτι που ανεβάζει τη ζήτηση και πολλές φορές και τους μισθούς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε ένας εκπρόσωπος πωλήσεων που αναζητά δουλειά και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό θα τελειώσει σύντομα.

6. Μπορείτε να ελέγξετε τη μοίρα σας

Στο τέλος της ημέρας, αυτός είναι ακόμα ένας από τους καλύτερους λόγους για να προχωρήσετε στις πωλήσεις. Υπάρχει μια έμφυτη ανθρώπινη παρόρμηση να έχουμε τον έλεγχο του πεπρωμένου μας, να αποφύγουμε περιορισμούς στο τι μπορούμε να πετύχουμε και οι πωλήσεις αξιοποιούν αυτή τη φυσική παρόρμηση με πολύ άμεσο τρόπο, επιτρέποντας σε όλους να βγάλουν από αυτό ό,τι αποφασίσουν να βάλουν!

Ενώ υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που ενδέχεται να περιορίσουν τις αποζημιώσεις, η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει κανένα είδος ανώτατου ορίου, επειδή όσο περισσότερα χρήματα φέρνει ένας εκπρόσωπος πωλήσεων, τόσο πιο ευτυχισμένος είναι ο εργοδότης του. Ένας ταλαντούχος πωλητής δεν θα έχει ανώτατο όριο, αυτό είναι που οδηγεί πολλούς, ανθρώπους με «επιχειρηματική σκέψη» σε μια από τις καλύτερες και πιο όμορφες δουλειές στον κόσμο.

Post a Comment