Οι Νικητές βάζουν στόχους και πιστεύουν ότι θα τους πιάσουν!

Οι Νικητές βάζουν στόχους και πιστεύουν ότι θα τους πιάσουν! 💡
Γιατί η νοοτροπία νικητή έχει σημασία, και 4 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να σκέφτεστε σαν νικητής όταν αναζητάτε:🔹Οι Αγοραστές θέλουν να ακούν τους «νικητές» πωλητές
Μην καθυστερείτε ή να είστε διστακτικοί πριν επικοινωνήσετε, ακόμα κι αν το έχετε ήδη κάνει και δεν έχετε λάβει απάντηση. Οι αγοραστές θέλουν να σας ακούν. Τα αποτελέσματα το αποδεικνύουν.

🔹Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις
Πώς ξεπερνάτε τον φόβο της αποτυχίας; Ξεκινήστε αφαιρώντας τυχόν αρνητικές πεποιθήσεις. Για να εξουδετερώσετε την αρνητική «αύρα» και να την αποτρέψετε από το να βλάψει τις προσπάθειές σας, μιλήστε θετικά στον εαυτό σας. Είναι τόσο απλό: Αν νομίζετε ότι μπορείτε να καταφέρετε κάτι, είναι πιο πιθανό να το κάνετε …

🔹Εστιασθείτε στο ΤΙ μπορείτε να επιτύχετε
Συχνά, αυτό που μας κρατά πίσω είναι ότι βάζουμε υψηλούς στόχους χωρίς να έχουμε βάλει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε, και παραιτούμαστε εύκολα.

🔹Γιορτάστε όλες τις επιτυχίες
Το να έχεις μια νοοτροπία νικητή δεν έχει να κάνει μόνο με το δυνατό ξεκίνημα, αλλά το να παραμένεις δυνατός σε όλη τη διαδρομή. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στα θετικά. Σημαίνει να γιορτάζουμε όλες τις νίκες – ακόμη και τις μικρές που δεν αφορούν αποκλειστικά το κλείσιμο μιας συγκεκριμένης πώλησης.