Άρτεμις Μπουλαμάτση

Υπεύθυνη Προσωπικού Domus ΑΕΒΕ

Στην εταιρεία μας πιστεύουμε πολύ στο μεθοδικό τρόπο εργασίας και το 2011 δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στις Πωλήσεις μας με την επανεκπαίδευση της ομάδας των Πωλητών στο Σύστημα Αποτελεσματικής Επίσκεψης που ακολουθείται στην εταιρεία. Πιστεύουμε ότι η εργασία με οργανωμένο και μεθοδικό τρόπο θα φέρει το αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τον ετήσιο στόχο τζίρου της εταιρείας.

Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε ένα ενδοεπιχειρησιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Πωλήσεων διάρκειας 6 μηνών σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ. Ο εισηγητής, κο Μπαζιώνης, βοήθησε όλη την ομάδα των Πωλήσεων σε πρακτικά θέματα όπως το πώς να εφαρμόζουν το σύστημα πωλήσεων της Domus στις καθημερινές τους επισκέψεις στους πελάτες (καρτέλα πελάτη, προτεινόμενη παραγγελία κ.α.), πώς να λανσάρουν ένα νέο προϊόν στην αγορά, πώς να κατηγοριοποιούν τους πελάτες αναλόγως τη δυναμικότητά τους και πώς να έχουν επιτυχείς διαπραγματεύσεις με τους πελάτες τους. Το θεωρητικό μέρος των σεμιναρίων συνδυάστηκε παράλληλα με on the job training όπου ο κος Μπαζιώνης έβγαινε στην αγορά με τον Πωλητή για να εφαρμόσει όσα είχε μάθει. Για την Domus η πρακτική εκπαίδευση είναι απαραίτητη καθώς με αυτό τον τρόπο ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει να εφαρμόζει στην καθημερινότητά του όσα έμαθε και να βελτιώνεται με τη βοήθεια του εκπαιδευτή στις περιοχές που συναντά δυσκολίες.

Με την ολοκλήρωση του ανωτέρω προγράμματος είδαμε να αλλάζει η νοοτροπία και ο τρόπος εργασίας των Πωλητών μας και σε αυτό βοήθησε πάρα πολύ η μεταδοτικότητα του κου Μπαζιώνη και το ότι ήταν δίπλα στην ομάδα παρέχοντάς τους πρακτικές εφαρμογές των όσων έμαθαν. Στην επιτυχία αυτή βοήθησε πάρα πολύ και το γεγονός ότι η Διοίκηση της εταιρείας πίστεψε πολύ σε αυτή την προσπάθεια και την υποστήριζε καθημερινά.

Άρτεμις Μπουλαμάτση

Υπεύθυνη Προσωπικού

Domus ΑΕΒΕ

δ/νση : Θηβών 208-210

τηλ : 210 4936202

φαξ : 210 4917247

email : dpersonnel@domus.gr

Info

Category:

download